Monthly Archives: Duben 2012

Informace o očním nanoimplantátu

(Free Pub) Ukazuje se, že je velmi těžké vyfotit vaše vlastní oko. Přesto jde o jeden z nejúžasnějších implantátů. Plně HD digitální kamera přímo v oku člověka, který o tom nemá ani tušení. Mají ji lidé pouze ve fázi 2. Musíte něco aktivně udělat, abyste se dostali do této fáze. Pokud zjistí, že o této kameře víte, tak věřím, že vám nainstalují další i do druhého oka, takže pak nestačí si jedno oko zakrýt rukou.

Read more on Informace o očním nanoimplantátu…

Fast Food America: Nemocnice servírují pacientům jídlo z McDonaldu

(Free Pub) Není divu, že je fast foodové jídlo strašně moc nezdravé. Takto zpracované jídlo má nedostatek důležitých vitamínu a živin, zároveň je plné zdraví ohrožujících chemikálií a látek, které tam nemají co dělat. Pokud víte tyto informace, pak se bezpochyby takovým jídlům za každou cenu vyhýbáte. Zdraví lidé nekonzumují jídla z fast foodů a rozhodně by je také neměli konzumovat nemocní jedinci. Tak co sakra dělají fast foodové řetězce jako McDonald’s na v nemocničních jídelnách?!

Read more on Fast Food America: Nemocnice servírují pacientům jídlo z McDonaldu…

Zmutované vesmírné mikroby útočí na ISS – rozežírají kov

(Free Pub) Sedmdesát šest typů neregulovaných mikroorganismů bylo zjištěno na Mezinárodní vesmírné stanici (ISS). I když je mnoho z nich neškodných, některé jsou již schopny způsobit vážné škody. A nikdo neví, jak budou ve vesmíru dále mutovat.

Read more on Zmutované vesmírné mikroby útočí na ISS – rozežírají kov…

Žena odporovala Monsantu, poté obdržela anonymní výhružku

(Free Pub) Poté, co žena jménem Sofia Gatica ztratila svou tří denní dceru kvůli selhání ledvin, se rozhodla razit cestu hnutím proti Monsantu společně s dalšími matkami nemocných dětí. Monsanto je biotechnologická a agrochemická společnost, po desetiletí znečišťovala životní prostředí a poškozovala lidské zdraví pomocí herbicidů, pesticidů, geneticky modifikovaných potravin a dalších látek.

Blízko místa, kde žije Gatica, jsou sójová pole, které zemědělci postřikují spoustou chemikálií. Jediný zde používaný zabiják plevele je Roundup, nejpopulárnější herbicide používaný zemědělci, který obsahuje účinnou látku glyfosát. Gatica si původně nespojovala úmrtí svého dítěte s chemikálií, ale pak si všimla, že mnoho jejich přátel a sousedů také zažívá zdravotní problémy.

Stop Monsanto!
Read more on Žena odporovala Monsantu, poté obdržela anonymní výhružku…

Nová špionážní služba USA se zaměřuje na Čínu a Írán

(Free Pub) Čína a Írán jsou cíle s vysokou prioritou pro novou špionážní službu vytvořenou Pentagonem. Obranná utajovaná služba (Defense Clandestine Service) je určena ke zrychlení zámořských špionážních operací a navrhuje posuny co se týče národního posuzování rizik.

Read more on Nová špionážní služba USA se zaměřuje na Čínu a Írán…

Jak se vyhnout zubnímu kazu

(Free Pub) Prevence vzniku zubního kazu je mnohem jednodušší a efektivnější, než je jeho léčba pomocí plomb nebo jiných stomatologických zákroků. Navíc vám může tato prevence ušetřit značné množství finančních prostředků. Léčba zubního kazu vás může stát stovky dolarů v závislosti na míře poškození.

Read more on Jak se vyhnout zubnímu kazu…

Modré zlato: Tajné vodní bohatství Afriky

(Free Pub) Britští vědci objevili, že Afrika leží na obrovské nádrži podzemní vody. Tyto nové informace by mohly být jak požehnáním, tak prokletím.

Výzkumníci z Britské geologické služby (BGS) a University College v Londýně shromáždili všechny dostupné informace o vodě od vlád a nedávných průzkumů.

Read more on Modré zlato: Tajné vodní bohatství Afriky…

Zemědělci požadují prošetření Monsanta a Dow

[ hana-code-insert ] ‚flattr‘ is not found

(Free Pub) Více než 2 000 zemědělců a dalších v rámci potravinářského průmyslu hrozí, že poženou vládu USA k soudu, aby se ujistili, že federální policie rychle provede vyšetřování potenciálního následku nové geneticky modifikované plodiny.

Koalice dotčených členů komunity zemědělství Spojených států ve středu uvedla, že podnikne právní kroky, aby zajistily, že federální vláda prozkoumá, co se stane, když biotechnologické společnosti budou pokračovat v používání umělé varianty kukuřice.

Stop Monsanto!
Read more on Zemědělci požadují prošetření Monsanta a Dow…

Indie otestovala svou první jadernou mezikontinentální balistickou raketu

(Free Pub) Indie otestovala svou první mezikontinentální balistickou raketu (ICBM), výrazně tak modernizovala své vojenské schopnosti. Raketa je schopna zasáhnout velká města Číny a Evropy.

Raketa Agni-V má dostřel 5 000km a nese 1,5 tun těžkou jadernou hlavici. Může být také využita k vynesení satelitu na oběžnou dráhu. Indická armáda údajně utratila 486 milionů dolarů za vybudování balistické rakety, která je vysoká 17,5 metrů a váží 50 tun.

Read more on Indie otestovala svou první jadernou mezikontinentální balistickou raketu…

Informace o morgellonech

(Free Pub) Co jsou to vlastně morgellony? Je to když se tělo snaží vytlačit nanovlákna skrze kůži, protože nemá žádnou jinou možnost. Imunitní systém vašeho těla nemůže rozpoznat a poradit si s nanovlákny (a z dalšími BioAPI implantáty) a ani nerozpozná, že je zde nějaký problém.

Read more on Informace o morgellonech…