Monthly Archives: Červen 2011

Hledání spojitostí

Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o)


Pokračování na Hledání spojitostí 2: Svobodozednářská firma Datalite?

Odtajniť slobodomurárske lóže považujem za nereálnu ilúziu. Je to tajná organizácia, ktorá v prípade núdze má k dispozícii 3-4 falošné zoznamy. Okrem iného, ich posledné zoznamy sú len fiktívne, špekulatívne. Je ale k dispozícii zoznam Lyonského klubu, čo, ako isto viete, je tiež slobodomurárska organizácia, kde nájdeme ľudí, ako sú Kalvoda, Baudyš atď… spolu asi 1500. zdroj: http://www.uloz.to/9506569/narodyvriadenomchaose-rtf

Read more on Hledání spojitostí…

Proč chce Rusko do roku 2012 postavit více než 5000 protiatomových krytů v Moskvě?

Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o)


Rusko se zdá být ve spěchu v přípravě na něco. RT hlásí, že do roku 2012 bude v Moskvě vybudováno více než 5 000 protiatomových krytů. Ruské orgány se domnívají, že tyto nové kryty jsou naléhavě nutné, neboť současné protiatomové kryty sotva stačí pro přibližně polovinu populace a jsou velmi zastaralé. Navíc je velmi málo protiatomových krytu pro ty, kteří nyní žijí mimo centrum města.Úředníci prakticky chtějí, aby celá populace v Moskvě mohla dosáhnout protiatomových krytů během několika minut. Ale v této době, kdy je po „studené válce“, proč má 5 000 protiatomových krytů takovou naléhavou nutnost?

Read more on Proč chce Rusko do roku 2012 postavit více než 5000 protiatomových krytů v Moskvě?…

Disinfo agent: Benjamin Fulford

Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o)


Benjamin Fulford

Read more on Disinfo agent: Benjamin Fulford…

12 organických hnojiv a přírodních repelentů proti hmyzu

Rozšiřujte tento článek po světě. Přeposílejte a umísťujte jej na Facebook. Děkujeme!

Je čas začít výsadbu ve většině oblastech pěstování – jak vám vaše zahrada roste v letošním roce? Těchto 12 jednoduchých přírodních „udělej si sám“ repelentů proti škůdcům a hnojiv, které obohatí vaši půdu a zabrání ublížení slimákům a hmyzu. Bezpečné pro ekologické zahrady, budou tyto recepty domácí zahrady a tipy pro hnojení.

Read more on 12 organických hnojiv a přírodních repelentů proti hmyzu…

Jak najít bunkr, když je soudný den na cestě

Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o) Chcete-li být denně informováni odkazy na téma survival, soběstačnost, jak přežít ekonomickou krizi či jaderný útok, přidejte se k FB stránce PŘEŽIJEME


Read more on Jak najít bunkr, když je soudný den na cestě…

Kalifornský potápěč spouští hledání těla bin Ládina

Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o)


Výstřední kalifornský záchranářský potápěč a podnikatel Bill Warren (59) oznámil, že chce najít tělo Usámy bin Ládina jako důkaz, že vůdce Al-Kájdy je opravdu mrtvý, vedl New York Post.

Read more on Kalifornský potápěč spouští hledání těla bin Ládina…

Další světová válka: „Velká hra“ a hrozba jaderné války

Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o)


„Velká hra“ nikdy neskončila. Jedná se o „dlouhou válku“, o ktere Mackinder mluvil jako o zavedení „Světové říše.“ Změnila jméno ze „Studené války“ a „Velké války“ na „Globální válku proti teroru.“ Může skončit třetí světovou válkou.

Read more on Další světová válka: „Velká hra“ a hrozba jaderné války…

Karel Čapek: Matka

Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o)


Divadelní hra Matka je dílo Karla Čapka, která má hlavní význam a to nesmyslnost válek a nenávist lidí. Matka postupně ztratila svého muže Richarda, který zahynul ve válce na pustém ostrově zdánlivě jen proto, aby dokázal generálovi, že nemá strach a nasadí život i když ví, že nemají šanci. Matka toto stále nechápe. Myslí si, že to nemělo smysl a že Richard měl v hlavě jen čest a slávu, ale na to, že na něj doma čeká žena a jejich děti, už nepomyslel. Richard je však zatvrzelý voják i po smrti a stále si stojí za tím, že mělo cenu nasadit život za čest a slávu. Matka však ztratila také nejstaršího syna Ondřeje, který zemřel na nákazu, kterou dostal při pomoci nemocným v Africe.

Read more on Karel Čapek: Matka…

4. číslo časopisu AlterLine – duben 2011

Vítám vás u již čtvrtého čísla časopisu AlterLine. Hned na úvod se musím přiznat, že mé snahy o dohnání zpoždění se trochu minuly účinkem a dubnové číslo vyšlo ještě o trošičku později. Ale nemusíte se bát, že by snad časopis končil. Již teď pracuji na květnovém čísle a snad se mi konečně povede zpoždění dohnat.

Read more on 4. číslo časopisu AlterLine – duben 2011…

USA vylepší svůj jaderný arzenál v Evropě

Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o)


Vláda USA plánuje modernizovat svůj arzenál atomových zbraní v Evropě, oznámil Spiegel Online.

Rekonstrukce zasáhne bomby B61-4. Nově postavené bomby s označením B61-12 budou uloženy na německé základně letectva na jihozápadě města Büchel.

Read more on USA vylepší svůj jaderný arzenál v Evropě…