Monthly Archives: Březen 2012

Hrozba globální války o vodu v roce 2030

Národy odříznou své řeky, aby zabránili svým nepřátelům v přístupu k vodním tokům, teroristé odpálí přehrady a státy, které nebudou moci poskytnout svým občanům vodu zkolabují. Toto je budoucnost vykreslená americkou bezpečnostní zprávou.

Read more on Hrozba globální války o vodu v roce 2030…

Occupy vlastní mozek

Pro naprostou většinu jsou média jediným zdrojem informací, názorů, argumentů. O společnosti, politice, kultuře, ekonomice, historii, módě, trendech, o všem víme takřka výhradně jen z médií. Alternativních zdrojů na internetu přibývá, jejich záběr témat je ale omezený a jsou sledovány nepatrným procentem. Poměr individuálně vyhledaných a sdělených informací je zanedbatelný. V českém prostoru jsou, až na pár drobných výjimek, všechna média ovládaná jednou zájmovou skupinou, ve všech je to samé.

Read more on Occupy vlastní mozek…

Demonstranti úspěšně zavřeli kanceláře Monsanta

(NaturalNews) Nedávný dvoudenní protest v severní Kalifornii proti geneticky modifikovaným organismům (GMO) vedl k úplnému zavření firemní kanceláře Monsanta na celý den.

V pátek 16. března 2012 se aktivisté spojení s Globálními dny akcí za vypnutí Monsanta (Global Days of Action to Shut Down Monsanto) začali shromažďovat ve městě Davis v Kalifornii, před kanceláří společnosti Monsanto, kde drželi transparenty, přednášeli projevy a postavili stany před budovou Monsanta.

Stop Monsanto!
Read more on Demonstranti úspěšně zavřeli kanceláře Monsanta…

Occupy Monsanto v Polsku na protest vysypalo na ulici tisíce mrtvých včel

15. března více než 1 500 včelařů a antiGMO demonstrantů pochodovalo ulicemi Varšavy, položili tisíce mrtvých včel na schody ministerstva zemědělství na protest proti geneticky modifikovaným potravinám a pesticidům, které jsou zodpovědné za vyvraždění včel, motýlů, molů a dalších prospěšných opylovačů ve velkých počtech.

Později v ten den ministr zemědělství Marek Sawicki oznámil plány k zákazu geneticky modifikované kukuřice MON810, která již v USA vytvořila miliony hektarů superplevelů odolných vůči pesticidům.

Mrtvé včely
Read more on Occupy Monsanto v Polsku na protest vysypalo na ulici tisíce mrtvých včel…

Zákaz ve 27 zemích: Monsantův hormon nalezen v mléčných výrobcích

Konzumujete Monsantův geneticky upravený růstový hormon známý jako rBGH? Syntetický hormon je vytvořen pomocí molekul a sekvence DNA, které jsou výsledkem molekulárního klonování, která je spojeno s rakovinou prsu a gastrointestinální rakovinou. Bohužel se odhaduje, že asi třetina krav ve Spojených státech dostává injekci syntetického hormonu, což znamená, že jste s největší pravděpodobností byl vystaven rBGH pokud žijete v USA, nebo jíte americké mléčné výrobky.

Mléko
Read more on Zákaz ve 27 zemích: Monsantův hormon nalezen v mléčných výrobcích…

Spotřebitelé jí maso ošetřené jedovatým plynem

(Free Pub) Aby shnilé maso vypadalo jako čerstvé, tak se v masném průmyslu v mnoha zemích maso ošetřuje vysoce toxickým plynem. Ve skutečnosti je 70 procent veškerého hovězího a kuřecího masa ve Spojených státech a Kanadě upravováno jedovatým plynem známým jako oxid uhelnatý.

Read more on Spotřebitelé jí maso ošetřené jedovatým plynem…

Čínská firma pomáhá Íránu obcházet americké sankce

Íránská největší telekomunikační společnost získala mocný monitorovací systém od čínského výrobce. Přes bojkot západních společností bude Teherán schopen sledovat pevné, mobilní a internetové komunikace potenciálních disidentů.

Dohoda mezi čínskou firmou ZTE a Telekomunikační společností Íránu (TCI) byla podepsána již v prosinci 2010. Jak Reuters uvádí ve své souhrnné zprávě, systém byl součástí smlouvy za 130,6 milionů dolarů za síťové vybavení dodané firmou ZTE Corporation.

Read more on Čínská firma pomáhá Íránu obcházet americké sankce…

Epic Fail Billa Gatese: Geneticky modifikované potraviny jsou neefektivní v boji proti světovému hladu

Přidejte se k facebookové stránce GMO? Děkuji, nechci


Bill Gates, akcionář Monsanta, tvrdil, že jsou geneticky modifikované organismy řešením světového hladu, říkají, že jsou skutečně potřebné k boji proti celosvětovému hladovění. Naneštěstí pro Gatese, který si v v roce 2010 koupil 500 000 akcií Monsanta, tým 900 vědců prokázal, že geneticky modifikované plodiny ve skutečnosti nejsou účinné v boji proti hladu na světě.

Ve skutečnosti tento tým zjistil, že semena Monsanta, která vedla k tisícům sebevražd zemědělců v důsledku nadměrných nákladů a selhání ve výnosech plodin, byla překonána tradičními „agroekologickými“ postupy farmaření.

Stop GMO
Read more on Epic Fail Billa Gatese: Geneticky modifikované potraviny jsou neefektivní v boji proti světovému hladu…

Nová vlna zločinu: Krádeže pracích prostředků

(NaturalNews) Rozšířené a stále častější krádeže pracího prostředku Tide jsou nazývány „špinavou vlnou“.

Jen policisté opravdu neví, proč je tato značka kradena v tak rekordním počtu. Přece to nemůže být „Příliv (anglicky Tide)“ pro špinavého podsvětí, o kterém se právě dovíme.

Read more on Nová vlna zločinu: Krádeže pracích prostředků…

Obamova komise: Použití potracených buněk plodu v Pepsi je „běžnou obchodní operací“

[ hana-code-insert ] ‚flattr‘ is not found

(NaturalNews) Obamova administrativa dala své požehnání společnosti PepsiCo i nadále využívat služeb firmy, která vyrábí chemikálie pro dochucování nápojů za použití potracené lidské tkáně plodu. LifeSiteNews.com hlásí, že Obamova Komise pro cenné papíry a směnu (Securities and Exchange Commission) se jednoduše rozhodla, že je spojení mezi PepsiCo a společností Senomyx, která vyrábí pro Pepsi chemické látky zvyšující chuť využitím lidských embryonálních ledvinových tkání, prostě „běžnou obchodní operací“.

Pepsi
zdroj obrázku: http://www.naturalnews.com

Read more on Obamova komise: Použití potracených buněk plodu v Pepsi je „běžnou obchodní operací“…