Monthly Archives: Červen 2012

Americká armáda: Drony přicházejí v rojích?

(Free Pub) Malý hmyz nebo komár u vašeho ucha může být nyní něco víc, než jen něco otravného. Mohlo by jít o mikrofony, které nyní přicházejí v rojích – špioni o velikosti mouchy.

Read more on Americká armáda: Drony přicházejí v rojích?…

InfoGrafika: 10 nejčastějších geneticky modifikovaných potravin, kterým se vyhnout

(Free Pub) Rajčata, bavlna, aspartam, mléčné produkty, kukuřice, papája, brambory, sója, rýže, řepka.

GMO

Překlad článku Top 10 GMO Foods to Avoid Eating
http://www.naturalnews.com/Infographic-Top-10-GMO-Foods-to-Avoid-Eating.html



Free Pub najdete i na Facebooku, stačí se stát fanouškem facebookové skupiny Free Pub.

Read more on InfoGrafika: 10 nejčastějších geneticky modifikovaných potravin, kterým se vyhnout…

Silná erupce sopky Stromboli v Itálii

(Free Pub) Náš kolega Marc Szlegat se právě vrátil z návštěvy sopky Stromboli, jejíž aktivita se zvýšila. Marc pozoroval pět aktivních žhnoucích průduchů v kráteru. Nejsensačnější exploze byly z východního průduchu, kužel se tvořil od roku 2009.

Read more on Silná erupce sopky Stromboli v Itálii…

Putin: Izrael bude litovat útoku na Írán

(Free Pub) Ruský prezident Vladimir Putin varoval izraelský režim před následky vojenské agrese proti Íránu a vyzval Tel Aviv, aby si rozmyslel co udělá, aby toho „později nelitoval.“

„Podívejte se, co se stalo s Američany v Afghánistánu a v Iráku. Řekl jsem Obamovi to samé,“ řekl v pondělí hostující prezident na setkání se svým izraelským protějškem Šimonem Peresem.

Read more on Putin: Izrael bude litovat útoku na Írán…

Silné deště zabily v Číně 16 lidí

(Free Pub) Čínská státní sdělovací prostředky říkají, že přívalové deště zabily nejméně 16 lidí a ovlivnily život 1,5 milionů lidí v jižní a severní části země. Oficiální tisková agentura Xinhua v pondělí řekla, že vydatné deště v posledních třech dnech ovlivnily 450 tisíc lidí a zničily úrodu v jižní oblasti Kuang-si. Dalších více než 730 tisíc lidí bylo zasaženo v jižní provincii Ťiang-si a 312 tisíc lidí bylo zasaženo v přilehlé provincii Guangdong.

Read more on Silné deště zabily v Číně 16 lidí…

Turecko nasazuje tanky v blízkosti syrské hranice!

(Free Pub) Turecko nasazuje velké množství tanků a dalších obrněných vozidel v blízkosti syrské hranice během rostoucího napětí s Damaškem po sestřelení turecké stíhačky syrskou armádou.

Úterní nasazení zahrnuje 15 obrněných tanků kromě dálkových zbraní a dalších vojenských vozidel, hlásí turecký deník Hurriyetdaily.

Read more on Turecko nasazuje tanky v blízkosti syrské hranice!…

Maine se připravuje na útok zombií

(Free Pub) Úředníci pro případ nouze v americkém státě Maine se zúčastnili tréninkového cvičení v přípravě na zombie apokalypsu. Je to jen několik týdnů poté, co federální vláda oficiálně popřela existenci zombií.

Read more on Maine se připravuje na útok zombií…

Marihuana může mít pozitivní účinky na plíce

(Free Pub) Federální vláda tvrdí, že marihuana nemá „žádné uznávané lékařské využití“ a zařadila ji do stejné kategorie jako je heroin. Vláda to tvrdí i navzdory bezpočtu studií, které zdůrazňují její průmyslové a lékařské využití. Jedna nedávná studie ukazuje, jak může užívání marihuany plíce nejen nepoškodit, ale mít na ně i pozitivní účinky.

Read more on Marihuana může mít pozitivní účinky na plíce…

Užitek mandlí

(Free Pub) Mnoho komerčních produktů pro zdraví a krásu se chlubí užitím mandlového mléka, oleje a másla jako ingredience. Proč jsou tyto ingredience pro vás tak užitečné? Mandle jsou ve skutečnosti dobrým zdrojem vitamínu E, proto se produkty odvozené z mandlí používají pro pleťovou vodu, mýdlo a další, které zlepšují vaši pleť. Mandle mají samozřejmě další výhody, zde jsou některé z nich:

Read more on Užitek mandlí…

Feldenkraisova metoda – zmírněte bolest a napětí díky somatickému vzdělání

(Free Pub) (NaturalNews) Stejně jako my jsme si vyvinuli sociální návyky jako je kouření nebo hádky, tak si naše tělo vyvinulo návyky jako je špatné držení těla a napětí. Feldenkraisova metoda je metoda somatického vzdělání, které používá jednoduché pohyby, aby si tělo zrušilo tyto návyky prostřednictvím posíleného sebeuvědomění. Je to bezpečné, jednoduché a účinné a každý to může dělat.

Read more on Feldenkraisova metoda – zmírněte bolest a napětí díky somatickému vzdělání…