Čínské firmy masově vyrábí falešnou rýži z plastu

Přidejte se do naší facebookové skupiny Free Pub a pojďte s námi diskutovat :o)


(NaturalNews) Čínská groteskní show ohledně kontaminace potravin je zpět v plném proudu s novými zprávami ze Singapuru o tom, že některé čínské společnosti nyní masově vyrábí a prodávají padělanou rýži bezděčným vesničanům. Podle zprávy ve Weekly Hong Kong (v korejském jazyce) výrobci míchají brambory, sladké brambory a plastové průmyslové pryskyřice k výrobě imitace rýže.

Zpráva ve Very Vietnam uvádí, že úředník z Čínské restaurační asociace oznámil, že sníst tři misky této falešné rýže je jako sníst jeden celý plastový sáček.

Konzumace tohoto plastu je samozřejmě vážné zdravotní riziko a úředníci se údajně chystají provést vyšetřování v továrnách obviněných z výroby falešné rýže.

Skandál není překvapením, když zvážíme čínské dlouhhotrvající problémy potraviny, včetně melaminem otrávené mléko v roce 2008, kdy bylo zhruba 300 000 lidí zraněno a nejméně šest dětí zemřelo v důsledku otrávení toxickými chemickými látkami.

Ostatní zkažené potraviny z Číny jsou melaminem otrávení krmiva pro domácí zvířata, olovem zasažené poháry pro děti a dokonce další případ falešné rýže, kdy čínská firma přidávala syntetické látky určené k aromatizaci do běžného rýže, aby si lidé mysleli, že jde o speciální dražší „Wuchang“ odrůdu rýže.

Někteří komentátoři ve sdělovacích prostředcích již spustili příběhy s falešnou rýží, srovnácající imitace rýže s tím čemu říkají že je imitace reality ve které svět žije.

„Falešný stimul, tisk falešných peněz, falešný růst HDP, padělané zboží a služeby,…nás nutí konzumovat falešné potraviny, protože si nemůžeme dovolit skutečné potraviny, protože nemáme žádný skutečný růst, nemáme žádnou reálnou ekonomiku, nemáme žádný skutečný průmysl, máme jen falešné věci,“ naříkal v talk show spoluhostitel Stacy Herbert z Russia Today. „Takže dává smysl, že jíme jen falešné jídlo.“

Překlad článku Chinese companies mass producing fake rice out of plastic
http://www.naturalnews.com/031344_plastic_rice.html#ixzz1DwxwA8ac


Free Pub najdete i na Facebooku, stačí se stát fanouškem facebookové skupiny Free Pub.

Chcete-li být denně informováni odkazy na téma survival, soběstačnost, jak přežít ekonomickou krizi či jaderný útok, apod., přidejte se k FB stránce PŘEŽIJEME.

Chcete se být ochráněni před manipulací a propagandou? Chcete odhalovat lži? Pak se přidejte k naší facebookové stránce Lži, podvody, propaganda.

3 Responses to Čínské firmy masově vyrábí falešnou rýži z plastu

  1. Pingback: Čínské firmy masově vyrábí falešnou rýži z plastu | Hladiny Pravdy – Volumes of the Truth

  2. Pingback: Alternativní osud – ten náš » Čínské firmy masově vyrábí falešnou rýži z plastu

  3. tidlobidlo says:

    som zvedavy kedy tento „trend“ pricestuje aj do Europy… niekedy, pri citani zlozenia „potravimn“,sa zda, ze uz to tu mame tiez ..akurat v jemnejsej forme…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *