Vakcíny proti prasečí chřipce spojené s 900% vyšším rizikem vzniku narkolepsie

(NaturalNews) Světová zdravotnická organizace (WHO) v současné době vyšetřuje zprávy z 12 různých zemí, které prohlašují, že očkování proti prasečí chřipce (H1N1) je odpovědné za způsobení narkolepsie – poruchy zahrnující extrémní chronickou únavu a tendenci usnout náhle a bez varování. Jedna zpráva z Finska například zjistila, že u dětí, které obdrželi vakcínu proti prasečí chřipce, byla o 900% větší pravděpodobnost vzniku narkolepsie než u neočkovaných dětí.

Vakcíny
zdroj obrázku: http://www.wormsandgermsblog.com/articles/miscellaneous/vaccination/

„Od srpna 2010, po rozšíření používání očkovacích látek proti chřipce typu H1N1, byla narkolepsie – a to zejména u dětí a dospívajících – hlášena nejméně z 12 zemí,“ řekla WHO. Úředníci přiznávají, že obavy jsou platné a říkají, že je dále prošetří, ale WHO stejně pokračuje v doporučení vakcín proti prasečí chřipce, zahrnující Pandemrix (vakcína proti chřipce) od GlaxoSmithKline (GSK).

Finská studie, která byl uvolněna z Národního institutu Finska pro zdravotnictví a sociální péči (THL), který zastavil úplně obviňování vakcín přidáním varování o možných „společných účincích vakcíny a nějako jiného faktoru či faktorů).“ Ale vakcína jasně koreluje s podmínkou, a všemi předběžnými vystoupeními, se zdá být hlavním příčinným faktorem.

Vzhledem k vedoucí roli WHO v podpoře prasečí chřipky a „pandemii“, která vedla k hromadné očkovací kampani na prvním místě, je vysoce nepravděpodobné, že tato zkorumpovaná agentura vyjde najevo a odsoudí vakcíny proti prasečí chřipce bez ohledu na to, kolik zpráv a studií se objeví. Po tom všem přiznání, že vakcíny nejsou tím čím se zdály, by se WHO jevila jako dodavatel lží.

Na počátku roku 2010 vyšla najevo pravda, že WHO a její pandemie nebylo nic jiného než organizovaná fraška k vytváření strachu a sklízení obscénních zisků. Farmaceutické společnosti byly odhaleny jak vyvíjeli tlak na WHO, aby vyhlásila pandemii s cílem prosazovat své vakcíny. Firma GlaxoSmithKline si svou vakcínou Pandemrix nahrabala více než 1,4 miliardy dolarů v důsledku strašící kampaně.

Překlad článku Swine flu vaccine linked to 900 percent increased risk of developing narcolepsy
http://www.naturalnews.com/031313_swine_flu_vaccine_narcolepsy.html


Free Pub najdete i na Facebooku, stačí se stát fanouškem facebookové skupiny Free Pub.

Chcete-li být denně informováni odkazy na téma survival, soběstačnost, jak přežít ekonomickou krizi či jaderný útok, apod., přidejte se k FB stránce PŘEŽIJEME.

Chcete se být ochráněni před manipulací a propagandou? Chcete odhalovat lži? Pak se přidejte k naší facebookové stránce Lži, podvody, propaganda.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *